Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Ongediertebestrijding in Gent

Home » Ongediertebestrijding Gent

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de ongediertebestrijding in Gent voor u kan uitvoeren? Dan zit u goed bij Bug Crushers! Wij zijn al vele jaren bezig met ongediertebestrijding in heel Oost-Vlaanderen en daarbuiten. U bent hierdoor steeds verzekerd van een grondige service. Onze bestrijding zorgt ervoor dat u niet langer last heeft van lastig ongedierte in uw woning of bedrijfsruimte.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Onze diverse diensten voor ongediertebestrijding

Bug Crushers staat bekend om ons grote aanbod aan bestrijdingsdiensten die we aanbieden. Ongediertebestrijding is nu eenmaal een zeer veelzijdig vak. Er zijn allerlei dieren en beestjes waar u last van kan hebben. Wij zorgen er dan ook graag voor dat u met al uw problemen bij ons terechtkunt. U kan ons bijvoorbeeld inschakelen in Oost-Vlaanderen, zoals in Gent, voor de volgende plagen:

Bent u eerder op zoek naar ongediertebestrijding door onze experten voor een ander type plaag? We bespreken graag met u welke bestrijding het beste bij het ongedierte in kwestie past. Als professionele ongediertebestrijders kennen we immers verschillende bestrijdingsmethoden. Ongedierte houdt u bovendien het best van het begin tegen. Wij bieden daarom eveneens preventieve ongediertebestrijding aan. Daardoor heeft u nooit last van kleine kruipende beestjes of zoemende insecten.

Rattenbestrijding
Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Neem snel contact met ons op bij sporen van ongedierte

Merkt u sporen op die achtergelaten zijn door ongedierte? Wacht dan zeker niet te lang om onze ongediertebestrijding in te schakelen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0800 16 016. We bekijken samen welke dienst uit ons uitgebreide assortiment het best bij uw situatie past en komen bij u langs in Oost-Vlaanderen.

Ratten verdelgen
Bug Crushers