Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Kakkerlakken bestrijden

Home » Kakkerlakken bestrijden

Wanneer u kakkerlakken in huis heeft, wilt u deze het liefst zo snel mogelijk bestrijden. Als u in Vlaanderen woonachtig bent, kunt u hiervoor rekenen op de specialisten van Bug Crushers uit Gent. Als ervaren specialist in het verdelgen van kakkerlakken en diverse andere insecten en ongedierte, bestrijden we deze ongewenste gasten op een doeltreffende manier. Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze vieze en ongewenste gasten.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Snel en grondig kakkerlakken bestrijden

Bij het bestrijden van kakkerlakken is het belangrijk dat het verdelgen snel plaatsvindt. Als u een kakkerlak in uw huis of bedrijf tegenkomt, dan is het probleem al groter dan u denkt. Eén kakkerlak bestaat niet! Ze planten zich namelijk bijzonder snel voort en zorgen hierbij voor een ongewenste, muskusachtige geur. Aan de hand van een inspectie kunnen we snel opmaken welke behandeling het meest gepast is voor de situatie.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Schakel onze specialisten in

Wanneer u kakkerlakken preventief wil voorkomen of een plaag wenst te verdelgen of bestrijden, kunt u het best contact met ons opnemen voor een doeltreffende oplossing. Ons ervaren en deskundige team staat altijd voor u klaar om kakkerlakken te verdelgen. Neem contact met ons op via het online contactformulier, het telefoonnummer 0800 16 016 of het e-mailadres info@bugcrushers.be. Naast kakkerlakken kunnen we ook ander ongedierte bestrijden zoals bijvoorbeeld mieren of kevers.