Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Kakkerlakken bestrijden

Home » Kakkerlakken bestrijden

Wanneer u kakkerlakken in huis heeft, wilt u deze het liefst zo snel mogelijk bestrijden. Als u in de Benelux woonachtig bent, kunt u hiervoor rekenen op de specialisten van Bug Crushers uit Gent. Als ervaren verdelger van kakkerlakken en diverse andere insecten en ongedierte, bestrijden we deze ongewenste gasten snel en op een doeltreffende wijze. Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze vieze en ongewenste gasten, want wij verdelgen de kakkerlakken zonder problemen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

oosterse kakkerlak bestrijden

Dé ongediertespecialist in Gent

Snel en grondig kakkerlakken bestrijden

Heeft u thuis of in uw bedrijf last van kakkerlakken of ander kruipend ongedierte dat u wilt laten verdelgen? Wij helpen u snel verder. Bij het bestrijden van kakkerlakken is het belangrijk dat het verdelgen snel en door professionele ongediertebestrijders gebeurt, vooraleer ze zich nog verder voortplanten. Als u een kakkerlak in uw huis of bedrijf tegenkomt, dan is het probleem al groter dan u denkt. Een kakkerlak komt nooit alleen! Kakkerlakken dragen bacteriën met zich mee, verspreiden zich razendsnel en zorgen hierbij voor een muskusachtige, onaangename geur. Aan de hand van een inspectie kunnen we snel opmaken welke behandeling het meest gepast is voor de bestrijding van de kakkerlakken. Wilt u kakkerlakken en andere insecten bestrijden of voorkomen? Dan kunt u zelf reeds preventieve maatregelen nemen door te zorgen voor bijvoorbeeld een goede hygiëne. Wij komen overal zo snel mogelijk langs met onze ongediertebestrijding in Brugge en ver daarbuiten met een uitstekende service.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Schakel onze specialisten in voor kakkerlakkenverdelging

Wanneer u kakkerlakken preventief wilt voorkomen of een plaag wenst te verdelgen en bestrijden in bijvoorbeeld vochtige ruimtes, kunt u het best contact met ons opnemen voor een doeltreffende oplossing. Ons ervaren en deskundige team staat altijd voor u klaar om kakkerlakken en zelfs kevers verdelgen. Wij beschikken over de juiste expertise en producten om de plaag doeltreffend te laten verdwijnen. Laat ons dus snel weten wat wij voor u kunnen betekenen. Naast kakkerlakken kunnen we ook ander ongedierte bestrijden, zoals bijvoorbeeld bedwantsen.

amerikaanse kakkerlak verdelgen
Bug Crushers