Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Kevers bestrijden

Home » Kevers bestrijden

Heeft u een plaag kevers die u doeltreffend wilt bestrijden? Een specialist als Bug Crushers uit Gent kan u daarbij helpen in heel Vlaanderen. Wij weten namelijk dat er bijzonder veel verschillende soorten kevers bestaan en om deze succesvol te bestrijden is het belangrijk om de soort te identificeren voor het verdelgen. Op basis van een inspectie bekijken we uw situatie en stellen we een gerichte behandeling voor. Zo verdelgen en bestrijden we de kevers meteen op de meest effectieve manier.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Alle soorten kevers op de goede manier bestrijden

Tijdens een inspectie kunnen we de omvang van het probleem vaststellen en bepalen welke aanpak de beste is om de plaag te verdelgen en bestrijden. Omdat we vaak te maken hebben met voorraadinsecten die, net als motten, bepaalde materialen aantasten, is snel en doeltreffend handelen is daarom zeker aangewezen om de problemen een halt toe te roepen. Zo kan u, net zoals bij andere plaagbestrijdingen waaronder bijvoorbeeld mollen of processierupsen, rekenen op een snelle, discrete en doeltreffende service.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Contacteer ons voor een afspraak

Omdat kevers zelf bestrijden niet meevalt, kunt u op ons team rekenen bij het verdelgen van dit ongedierte. Wij gaan doeltreffend en snel te werk om dit probleem voor u op te lossen. Neem daarom contact met ons op via het online contactformulier, het telefoonnummer 0800 16 016 of het e-mailadres info@bugcrushers.be.