Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Kevers bestrijden

Home » Kevers bestrijden

Heeft u een plaag kevers die u doeltreffend wilt bestrijden? Een specialist als Bug Crushers uit Gent kan u daarbij helpen in heel de Benelux. Wij weten namelijk dat er bijzonder veel soorten kevers bestaan en hebben de nodige kennis om deze te verdelgen. Om deze succesvol te bestrijden, is het belangrijk om de soort te identificeren voor de verdelging ervan. Op basis van een inspectie bekijken we uw situatie en stellen we een gerichte behandeling op. Zo verdelgen en bestrijden we de kevers meteen op de meest effectieve manier voor dat type kever.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

rijstmeelkever bestrijden

Dé ongediertespecialist in Gent

Alle soorten kevers op een goede manier bestrijden

Kevers in huis kunnen heel wat schade aanrichten aan bijvoorbeeld houten meubels of andere houten constructies. Tijdens een inspectie kunnen we de omvang van het probleem vaststellen en bepalen welke aanpak de beste is om de plaag te verdelgen en bestrijden. Aangezien onze professionele ongediertebestrijders vaak te maken krijgen met insecten die bepaalde materialen aantasten, is snel en doeltreffend handelen daarom zeker aangewezen om de problemen een halt toe te roepen. Zo kan u, net zoals bij plaagbestrijding van processierupsen, rekenen op snelle, discrete en doeltreffende service. Op onze ongediertebestrijding in Leuven kunt u rekenen! Ook voor preventieve bestrijding van kevers staan we steeds voor u klaar.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Contacteer ons tijdig om kevers te laten verdelgen

Heeft u last van kevers of zilvervisjes, die behoorlijk hardnekkig zijn en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Dan staan wij voor u klaar met duurzame oplossingen. Aangezien kevers zelf bestrijden niet meevalt, kunt u op ons ervaren team rekenen bij het verdelgen van dit ongedierte. Wij gaan doeltreffend en snel te werk om dit probleem voor u op te lossen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op voor meer informatie over verschillende soorten kevers en maak een afspraak met onze specialisten! Wij helpen u graag verder en bieden uitstekende service aan, ook als u bijvoorbeeld knaagdieren wilt bestrijden.

graanklander bestrijden
Bug Crushers