Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Processierups bestrijden

Home » Processierups bestrijden

De processierups bestrijden is een gegeven dat steeds vaker voorkomt. Elk voorjaar staan de problemen met deze rupssoort in het nieuws en is de opkomst van dit insect groter. Over heel Vlaanderen bieden wij onze diensten aan om de processierups of ander ongedierte vakkundig te bestrijden. Maak daarom een afspraak bij ons voor ongediertebestrijding in Brugge of elders in Vlaanderen.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Grondig de processierups bestrijden

Zelf de processierups bestrijden is onnodige risico’s nemen. Contact met de haartjes van deze rups zijn daarbij vrijwel onvermijdelijk en zorgen voor veel irritatie. Als specialist in ongediertebestrijding in Brugge en heel Vlaanderen, weten wij precies hoe we dit het beste aanpakken. Daarom dat we eerst een inspectie uitvoeren om te kijken wat de omstandigheden zijn en samen bespreken we een plan van aanpak. Hierbij geven we u ook een inkijk in het uiteindelijke kostenplaatje. Tevens rekent u op ons voor de bestrijding van andere vormen van ongedierte waaronder bijvoorbeeld ratten of bedwantsen.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Gebruik onze diensten voor ongediertebestrijding in Brugge en elders in Vlaanderen

Of u nu de processierups wilt bestrijden of onze andere diensten voor ongediertebestrijding in Brugge en heel Vlaanderen nodig heeft; wij staan voor u klaar. Twijfel niet om contact met ons op te nemen en onze diensten in te schakelen. U bereikt ons via het online contactformulier, het telefoonnummer 0800 16 016 of via het e-mailadres info@bugcrushers.be.