Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Processierups bestrijden

Home » Processierups bestrijden

De processierups bestrijden, is een gegeven dat steeds vaker voorkomt. Elk voorjaar staan de problemen met deze rupssoort in het nieuws en is de opkomst van dit insect groter. Over heel Vlaanderen bieden wij onze diensten aan om de processierups of ander ongedierte vakkundig te bestrijden, zodat deze niet meer voor overlast zorgen. Maak daarom een afspraak bij ons voor ongediertebestrijding in Brugge of elders in Vlaanderen, zoals Oost-Vlaanderen. Voor het bestrijden van de processierups zit u goed bij ons.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

processierups bestrijden

Dé ongediertespecialist in Gent

Grondig de processierups bestrijden

Jonge rupsen in bomen, zoals eikenprocessierupsen, kunnen voor veel overlast zorgen. Zelf de eikenprocessierups bestrijden, is onnodige risico’s nemen. Contact met de brandharen van deze rups zijn daarbij vrijwel onvermijdelijk en veroorzaken veel irritatie zoals jeuk, zwelling of zelfs een erge allergische reactie. Als specialist in ongediertebestrijding in Brugge en heel Vlaanderen, weten wij precies hoe we het bestrijden van de eikenprocessierups het best aanpakken. Daarom dat we voor het bestrijden eerst een inspectie uitvoeren om te kijken wat de omstandigheden zijn van de nesten van de processierups met lange witte haren. Samen bespreken we dan een plan van aanpak om deze insecten uit uw boom te verwijderen. Hierbij geven we u ook een inkijk in het uiteindelijke kostenplaatje. Tevens rekent u op ons voor de bestrijding van andere vormen van ongedierte waaronder bijvoorbeeld mollen. Wilt u eerder mieren laten bestrijden in Brugge? Ook dan zit u goed bij ons!

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Gebruik onze diensten voor ongediertebestrijding in Brugge en elders in Vlaanderen

Of u nu de processierups met lange witte haren in bomen wilt bestrijden of onze andere diensten voor ongediertebestrijding in Brugge, West-Vlaanderen, of elders in Vlaanderen nodig heeft; ons ervaren team staat voor u klaar om insecten te bestrijden. Twijfel niet om contact met ons op te nemen en onze diensten in te schakelen. Wij voorzien u graag van de beste service en beantwoorden al uw vragen over ongediertebestrijding in regio Brugge en elders in Vlaanderen.

verdelgen van processierupsen
Bug Crushers