Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Processierups bestrijden

Home » Processierups bestrijden

De processierups bestrijden is een taak die u het best overlaat aan professionals. Deze rupssoort komt elk jaar meer en meer voor en zorgt voor ongemakkelijke rode bultjes en heftige jeuk. Het laatste dat u daarom wilt, is dat de processierups op u belandt tijdens de bestrijding ervan. De specialisten van Bug Crushers in Gent zijn echter wel bekend met de processierups en weten hoe ze deze vakkundig kunnen bestrijden.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

verdelgen van processierupsen

Dé ongediertespecialist in Gent

Grondig de processierups bestrijden

Zelf de eikenprocessierups bestrijden is onnodige risico’s nemen. Contact met de brandharen van deze rups zijn daarbij vrijwel onvermijdelijk en veroorzaken veel irritatie, zoals jeuk, zwelling of zelfs een serieuze allergische reactie. Vooral de jonge rupsen in bomen, zoals eikenprocessierupsen, kunnen voor veel overlast zorgen. Als specialist in ongediertebestrijding, weten wij precies hoe we het bestrijden van de eikenprocessierups het best aanpakken. We voeren hierbij eerst een inspectie uit om te kijken wat de omstandigheden zijn van de processierupsnesten. Samen bespreken we dan een plan van aanpak om deze insecten uit uw boom te verwijderen. Hierbij geven we u ook een inkijk in het uiteindelijke kostenplaatje. Wilt u de processierupsbestrijding combineren met een andere ongediertebestrijding in Brugge? Wij komen zonder problemen bij u langs om bijvoorbeeld mollen te bestrijden. Ook voor mieren te laten bestrijden in Brugge zit u bij ons goed.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Schakel ons in als u last heeft van eikenprocessierupsen

Of u nu de processierups met lange witte haren in bomen wilt bestrijden of onze andere diensten nodig heeft; ons ervaren team staat dag in en dag uit voor u klaar om insecten te bestrijden. Twijfel niet om contact met ons op te nemen via 0800 16 016 en onze diensten in te schakelen. Wij voorzien u graag van de beste service en beantwoorden al uw vragen over het bestrijden van de processierups.

processierups bestrijden
Bug Crushers