Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Mollen bestrijden

Home » Mollen bestrijden

Vreest u voor mollen in uw tuin en wenst u deze effectief te bestrijden? Deze kleine en zachte beestjes ondergraven uw gehele tuin en verhinderen bijvoorbeeld uw kinderen om ongestoord in de tuin te spelen. Bij Bug Crushers bieden we een doeltreffende oplossing om de mollen in uw tuin te bestrijden. Vertrouw op onze service in heel Vlaanderen en schakel ons in om mollen te vangen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Mollen verdelgen

Dé ongediertespecialist in Gent

Hoe gaan wij mollen bestrijden?

Denkt u dat er in de diepte een mol leeft onder uw grasmat en kunt u ze niet op de natuurlijke manier vangen, verdrijven of doden? Dan staan wij voor u klaar! Mollen veroorzaken trillingen en zorgen voor lelijke molshopen en kale plekken op uw gras. Dit ziet u natuurlijk liever niet gebeuren als u een nieuw gazon heeft. Wanneer u mollen in uw tuin heeft, dan schakelt u het best een professional in om deze te bestrijden. Zo vermijden wij de chemische, giftige producten en plaatsen we klemmen in de hoofdgangen van het tunnelnetwerk. Op die manier maakt u komaf met de vervelende molshopen in uw tuin en geniet u van prachtig gras. Als u even later weer een mol of molshoop ziet verschijnen, mag u onze professionele bestrijding uiteraard opnieuw contacteren. Tevens staan wij voor u klaar om preventief houtworm te bestrijden. Laat weten wat onze ongediertebestrijding uit Gent voor u kan betekenen.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Neem contact met ons op als u last heeft van molshopen

Wenst u ons ervaren team in te schakelen om mollen te bestrijden in uw tuin of omgeving? Of heeft u vragen over het bestrijden van insecten? Neem contact met ons op om een afspraak te maken en stel ons al uw vragen over mollen voorkomen. Wij beantwoorden deze graag en lossen uw ongedierteprobleem grondig op. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen bij andere diersoorten zoals muizen.

Mollen uit molshopen
Bug Crushers