Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Mollen bestrijden

Home » Mollen bestrijden

Om mollen effectief te bestrijden, zijn wij dé ideale partner. U hoeft niet langer te vrezen voor deze kleine beestjes die uw hele tuin ondergraven. Mollen verhinderen vaak dat uw kinderen ongestoord in de tuin kunnen spelen. Bij Bug Crushers in Gent bieden we daarom een doeltreffende oplossing om de mollen in de tuin te bestrijden. U vertrouwt op onze service in heel Vlaanderen om de mollen snel te vangen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Hoe gaan wij mollen bestrijden?

Denkt u dat er in de diepte een mol leeft onder uw grasmat en kunt u ze niet op een natuurlijke manier vangen, verdrijven of doden? Dan staan wij voor u klaar om de bestrijding van de mollen tot een goed einde te brengen! Mollen veroorzaken trillingen en zorgen voor lelijke molshopen en kale plekken op uw gras. Dat ziet u natuurlijk liever niet gebeuren als u een nieuwe gazon heeft. Wanneer u mollen in uw tuin heeft, schakelt u het best een professional in om deze te bestrijden. Wij vermijden als professionele ongediertebestrijders chemische, giftige producten en plaatsen we klemmen in de hoofdgangen van het tunnelnetwerk. Op die manier maakt u komaf met de vervelende molshopen in uw tuin en geniet u van prachtig gras. Als u even later weer een mol of molshoop ziet verschijnen, mag u onze professionele bestrijding uiteraard opnieuw contacteren. Wij komen immers met veel plezier langs om u van elk soort ongedierteprobleem te verlossen. Zo staan wij ook klaar om preventief houtworm te bestrijden.

Mollen verdelgen
Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Neem contact met ons op als u last heeft van molshopen

Wenst u ons ervaren team in te schakelen om mollen te bestrijden in uw tuin of omgeving? Of heeft u vragen over het bestrijden van insecten? Neem contact met ons op om een afspraak te maken door te bellen naar 0800 16 016 en stel ons al uw vragen over mollen. Wij beantwoorden deze graag en lossen uw ongedierteprobleem grondig op. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen bij andere diersoorten, zoals een muizenplaag.

Mollen uit molshopen
Bug Crushers