Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Insecten bestrijden

Home » Insecten bestrijden

Heeft u veel problemen met insecten en bent u op zoek naar een specialist voor het bestrijden van dit ongedierte? Dan bent u bij Bug Crushers aan het goede adres. Wij zijn actief in heel de Benelux en zijn gespecialiseerd in de preventie, detectie en bestrijding van ongedierte. Als professionals weten we precies hoe we de komst van insecten preventief kunnen voorkomen maar eveneens hoe ze te verdelgen bij overlast. Wij zetten onze kennis als ervaren bestrijder graag voor u in tijdens het bestrijden van insecten en gebruiken steeds veilige producten en bestrijdingsmiddelen tijdens het verdelgen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Vliegen verdelgen
Vliegen verdelgen

Dé ongediertespecialist in Gent

Doeltreffend en op verschillende manieren insecten bestrijden

Het is belangrijk om te weten met wat voor insecten we te maken hebben, omdat elke soort een specifieke behandeling vereist. Daarom is het, vooraleer u insecten laat verdelgen, aangeraden om eerst een inspectie uit te voeren om de omvang van het probleem te bepalen. Bovendien zijn insectenplagen vaak seizoensgebonden. Zo zult u meer last hebben van bijvoorbeeld wespen, (fruit)vliegen en muggen tijdens de warme zomermaanden. Tijdig ingrijpen en bestrijden wanneer u te maken heeft met vervelende insecten kan latere overlast helpen te voorkomen. Zo gebruiken wij verschillende soorten elektrische vliegenvangers tegen vliegende insecten of vernevelen we met een ULV-behandeling (Ultra Low Volume) in grote ruimtes of magazijnen. Deze aerosolnevel dwarrelt neer en is de meest superieure, permanente techniek met de minst werkzame stof bij het verdelgen van insecten. Voor ongediertebestrijding in regio Antwerpen tot West-Vlaanderen en elders in Vlaanderen zit u goed bij ons. Tevens schakelt u ons met een gerust hart in voor het bestrijden van knaagdieren.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Vertrouw op onze experten om insecten te verdelgen

Bij ons rekent u op de meest doeltreffende ongediertebestrijding uit Gent voor het bestrijden en verdelgen van allerlei soorten insecten die ziektes verspreiden en overlast veroorzaken. Laat ons daarom weten waar u last van heeft en onze medewerkers komen zo snel mogelijk langs om het probleem op te lossen. Neem dus gerust contact met ons op, dan zetten we onze diensten meteen voor u in.

Wespen verdelgen
Bug Crushers