Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Knaagdieren bestrijden

Home » Knaagdieren bestrijden

Knaagdieren is het laatste wat u wilt zien in uw huis, tuin of omgeving en daarom wilt u deze graag meteen bestrijden. Toch is dit vaak geen evidente opdracht. Reken hierbij op de specialisten van Bug Catchers om dit probleem op eender welke locatie in Vlaanderen op te lossen. Met jaren aan ervaring en een deskundig team ter beschikking gaan wij voor een effectieve bestrijding van de ongewenste gasten. Op die manier verdelgen wij gericht de knaagdieren waar u last van heeft of helpen wij u met het nemen van preventieve maatregelen om dit soort ongedierte te voorkomen.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Verschillende soorten knaagdieren op een goede manier bestrijden

Knaagdieren, waaronder muizen en ratten, kunnen voor heel wat problemen zorgen in uw omgeving als u het nalaat deze te verdelgen of bestrijden. Bij ratten en muizen zult u zich ongetwijfeld zorgen maken over de hygiëne. Ratten zijn steeds op zoek naar voedsel en een warme nestplaats. Ze kunnen heel wat schade aanrichten en zijn bovendien vaak drager van allerlei ziekten en bacteriën waaronder Salmonella en de ziekte van Weil (leptospirose). Hierbij kunt u zelf met enkele middelen al aan de slag gaan, maar de kans dat u het probleem grondig oplost is vrij klein. Wanneer u rekent op onze specialisten, dan weet u zeker dat we de knaagdieren op een effectieve manier bestrijden en verdelgen.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Reken op ons team van specialisten

Wij kunnen helpen bij zowel het preventief voorkomen als het verdelgen en bestrijden van knaagdieren. Of u nu een particulier of zakelijke partner bent; wij helpen u met service op maat. Neem contact met ons op via het online contactformulier, het telefoonnummer 0800 16 016 of het e-mailadres info@bugcrushers.be om een afspraak te maken.