Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Knaagdieren bestrijden

Home » Knaagdieren bestrijden

Knaagdieren is het laatste wat u wilt zien in uw huis, tuin, bedrijfspand of productiefaciliteiten en daarom wilt u deze graag meteen bestrijden. Knaagdierpopulaties groeien zeer snel, dus tijd is van essentieel belang. Het beste is om ze aan te pakken wanneer de populaties nog klein zijn, voordat u te maken krijgt met een besmetting die nog moeilijk in te dijken is. Het is dan ook zaak om er snel bij te zijn voor ze voor grote problemen zorgen. Toch is dit vaak geen evidente opdracht. Reken hierbij op de specialisten van Bug Catchers om dit probleem op eender welke locatie in de Benelux op te lossen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Muizen verdelgen

Dé ongediertespecialist in Gent

Wij komen knaagdieren snel en effectief bestrijden

Een succesvolle en effectieve knaagdierbestrijdingsstrategie bestaat meestal uit sanitaire maatregelen, knaagdierwering (uitsluiting) en populatiereductie (vangen). Bug Crushers biedt al deze diensten aan om u en uw huis of bedrijf te beschermen tegen alle soorten knaagdieren. Hoort u krassen in uw muren, ziet u kleine uitwerpselen, of ziet u knaagsporen op muren, hoeken of voedselcontainers? Dan verhelpen wij dit probleem graag voor u. Met jaren ervaring en een deskundig team ter beschikking gaan wij voor een effectieve bestrijding van deze ongewenste gasten. Wij helpen u met het nemen van preventieve maatregelen en het gericht verdelgen en bestrijden van knaagdieren.

Verschillende soorten knaagdieren op een goede manier bestrijden

Knaagdieren, waaronder muizen en ratten, kunnen voor heel wat problemen zorgen in uw omgeving als u het nalaat deze te verdelgen of bestrijden. Ratten zijn steeds op zoek naar voedsel en een warme nestplaats. Ze kunnen heel wat materiële- en reputatieschade aanrichten. Bovendien zijn ze vaak drager van allerlei ziekten en bacteriën waaronder salmonella en de ziekte van Weil (leptospirose). Hierbij kunt u zelf met enkele middelen al aan de slag gaan, maar de kans dat u het probleem grondig oplost is vrij klein. Doe daarom een beroep op onze ongediertebestrijders uit Gent, dan weet u zeker dat u voor eens en altijd verlost bent van uw knaagdierenplaag. Wanneer u rekent op onze specialisten, dan weet u zeker dat we de knaagdieren op een effectieve manier bestrijden en verdelgen.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Reken op ons team van specialisten

Wij kunnen helpen bij zowel het preventief voorkomen als het verdelgen en bestrijden van insecten en knaagdieren, zoals muizen en ratten. Of u nu een particulier of zakelijke partner bent; wij helpen u met service op maat. Neem dus vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Onze specialisten helpen u graag verder met knaagdieren bestrijden!

Knaagdieren bestrijden
Bug Crushers