Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Knaagdieren bestrijden

Home » Knaagdieren bestrijden

Knaagdieren wilt u zo snel mogelijk bestrijden, want de beestjes zijn het laatste wat u wilt zien in uw huis, tuin, bedrijfspand of productiefaciliteiten. Knaagdierpopulaties groeien zeer snel, dus tijd is van essentieel belang. Het beste is om ze aan te pakken wanneer de populaties nog klein zijn, voordat u te maken krijgt met een besmetting die nog moeilijk in te dijken is. Het is dan ook zaak om er snel bij te zijn voor ze voor grote problemen zorgen. Toch is het verdelgen van knaagdieren vaak geen evidente opdracht. Reken echter zonder zorgen op de specialisten van Bug Catchers uit Gent om dit probleem op eender welke locatie in de Benelux op te lossen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Muizen verdelgen

Dé ongediertespecialist in Gent

Wij komen knaagdieren snel en effectief bestrijden

Een succesvolle en effectieve knaagdierbestrijdingsstrategie bestaat meestal uit sanitaire maatregelen, knaagdierwering (uitsluiting) en populatiereductie (vangen). Bug Crushers biedt al deze diensten aan om u en uw huis of bedrijf te beschermen tegen alle soorten knaagdieren. Hoort u krassen in uw muren, ziet u kleine uitwerpselen, of ziet u knaagsporen op muren, hoeken of voedselcontainers? Dan verhelpen wij dit probleem graag voor u. Met jaren ervaring in de verdelging van knaagdieren en een deskundig team van professionele ongediertebestrijders gaan wij voor een effectieve bestrijding van deze ongewenste gasten. Wij helpen u met het nemen van preventieve maatregelen en het gericht verdelgen en bestrijden van knaagdieren.

Verschillende soorten knaagdieren op een goede manier bestrijden

Knaagdieren, waaronder muizen, kunnen voor heel wat problemen zorgen in uw omgeving als u het nalaat deze te verdelgen of bestrijden. Ratten en andere knaagdieren zijn namelijk steeds op zoek naar voedsel en een warme nestplaats. Ze kunnen heel wat materiële- en reputatieschade aanrichten. Bovendien zijn deze knaagdieren vaak drager van allerlei ziekten en bacteriën, waaronder salmonella en de ziekte van Weil (leptospirose). U kunt zelf al met enkele middelen aan de slag gaan, maar de kans dat u het probleem grondig oplost en alle knaagdieren kunt verdelgen, is vrij klein. Daarom doet u het best een beroep op onze ongediertebestrijders uit Gent, zodat u zeker weet dat u voor eens en altijd verlost bent van uw knaagdierenplaag. Onze specialisten kunnen de verschillende knaagdieren op een effectieve manier bestrijden en verdelgen.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Reken op ons team van experten

Wij kunnen helpen bij zowel het preventief voorkomen als het verdelgen en bestrijden van insecten en knaagdieren. Of u nu een particulier of zakelijke partner bent; wij helpen u met service op maat. Neem dus vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Onze specialisten helpen u graag verder met het bestrijden of verdelgen van knaagdieren.

Knaagdieren bestrijden
Bug Crushers