Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Rattenbestrijding

Home » Rattenbestrijding

Rattenbestrijding laat u het best over aan deskundige specialisten. Ratten zijn een ongewenste bezoeker. Behalve dat ze onaangenaam zijn om naar te kijken, dragen ratten ziektes bij zich en vormen ze een gezondheidsrisico voor de mensen die u liefheeft. Ze kunnen ook ongelooflijk destructief zijn – ze knagen door muren, isolatie en elektrische bedrading. Als u uw huis weer wilt opknappen, is de enige optie om uit te zoeken hoe u voor eens en altijd snel van ratten af kunt komen. Door de jaren heen heeft Bug Crushers namelijk al vele klanten in heel de Benelux geholpen met hun rattenproblemen. Wij hebben de middelen en de vakkennis om alle soorten ongediertebestrijding te organiseren in bijvoorbeeld Brussel en de hele Benelux. Om een rattenplaag te bestrijden, maken we gebruik van gespecialiseerde materialen en behandelingen om het probleem bij de bron aan te pakken. Via onze professionele rattenbestrijding reiken we een effectieve oplossing aan voor dit aanhoudend probleem in uw huis of bedrijf. Maakt u zich geen zorgen, het is mogelijk om het bestrijden van een rattenplaag veilig en effectief te doen. Ratten bestrijden kan ook op andere manieren dan met rattengif. Lees snel verder en ontdek meer over de mogelijkheden van rattenbestrijding.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Rattenbestrijding
Rattenbestrijding

Dé ongediertespecialist in Gent

Een deskundige en grondige rattenbestrijding

De aanwezigheid van ratten zorgt voor heel wat overlast. Daarom zet u ons het best in om de rattenplaag te bestrijden. Bij een rattenbestrijding is het aangewezen om snel te handelen. Het is niet fijn om te weten dat deze knaagdieren zich in uw omgeving bevinden. Daarbij zijn het ook intelligente dieren die zich niet zomaar in de val laten lokken en over een indrukwekkend overlevingsvermogen beschikken. Wanneer wij voor u een rattenplaag gaan bestrijden, maken we graag op voorhand een analyse van de situatie. Tijdens deze grondige inspectie bespreken we samen met u de beste manier om het probleem aan te pakken en communiceren we over de afspraken en uiteindelijke kostprijs van de rattenbestrijding.

Meer dan enkel een rattenplaag bestrijden

Wij doen uiteraard meer dan alleen het bestrijden van een rattenplaag. Bedrijven en particulieren rekenen ook op ons team voor andere ongediertebestrijding in bijvoorbeeld Brussel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bestrijden een plaag muizen. Zo is telkens belangrijk om een behandeling te hanteren die gericht is op het soort dier dat u wilt bestrijden.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Geniet van een passende oplossing voor ongediertebestrijding in bijvoorbeeld Brussel

Voor een professionele rattenbestrijding staan wij altijd snel paraat. Vertrouw daarom op onze ongediertebestrijding uit Gent om uw rattenplaag effectief te bestrijden. Wij hebben jarenlange ervaring en helpen u graag van zowel bruine ratten als zwarte ratten af. Neem voor ongediertebestrijding in regio Brussel en omgeving contact met ons op en maak meteen een afspraak om ratten te bestrijden. Op die manier maakt u snel komaf met uw ongedierteprobleem, ook als u vlooien wilt laten bestrijden. Vraag ons tevens gerust om meer informatie over onze andere diensten. Wij helpen u graag verder.

Ratten verdelgen
Bug Crushers