Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Rattenbestrijding

Home » Rattenbestrijding

Rattenbestrijding laat u het best over aan deskundige specialisten. Door de jaren heen heeft Bug Crushers uit Gent al vele klanten in heel de Benelux geholpen met hun rattenproblemen. Wij hebben de middelen en de vakkennis om de passende bestrijding tegen ratten uit te voeren. Om een rattenplaag te bestrijden, maken we gebruik van gespecialiseerde materialen en behandelingen om het probleem bij de bron aan te pakken. Via onze professionele rattenbestrijding reiken we een effectieve oplossing aan voor dit aanhoudende probleem in uw huis of bedrijf. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken, want het is mogelijk om een rattenplaag veilig en effectief te bestrijden. Ratten bestrijden kan ook op andere manieren dan met rattengif. Wij leggen u graag de mogelijkheden van het bestrijden van een rattenplaag uit.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Rattenbestrijding
Rattenbestrijding

Dé ongediertespecialist in Gent

Een deskundige en grondige rattenbestrijding

De aanwezigheid van ratten zorgt voor heel wat overlast. Behalve dat ze onaangenaam zijn om naar te kijken, dragen ratten ziektes bij zich en vormen ze een gezondheidsrisico voor de mensen die u liefheeft. Ze kunnen ook ongelooflijk destructief zijn – ze knagen door muren, isolatie en elektrische bedrading. Als u uw huis weer wilt opknappen, is de enige optie om uit te zoeken hoe u voor eens en altijd snel van ratten af kunt komen door middel van rattenbestrijding. Daarom zet u ons het best in om de rattenplaag te bestrijden. Bij een rattenbestrijding is het aangewezen om snel te handelen. Het is niet fijn om te weten dat deze knaagdieren zich in uw omgeving bevinden. Bovendien zijn het ook intelligente dieren die zich niet zomaar in de val laten lokken en over een indrukwekkend overlevingsvermogen beschikken.

Hoe gaan wij te werk om de ratten te bestrijden?

Wanneer wij voor u een rattenplaag bestrijden, maken we graag op voorhand een analyse van de situatie. Tijdens deze grondige inspectie bespreken we samen met u de beste manier om het probleem aan te pakken en communiceren we over de afspraken en uiteindelijke kostprijs van de rattenbestrijding. Bent u niet zeker of u last heeft van een plaag muizen of een rattenplaag? Wij ontdekken het snel voor u en zoeken de gepaste oplossing!

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Geniet van een snelle verdelging van de ratten

Voor een professionele rattenbestrijding staan wij altijd snel paraat. Vertrouw daarom op onze ongediertebestrijding in Brussel en elders in België om uw rattenplaag effectief te bestrijden. Wij hebben jarenlange ervaring als ervaren ongediertebestrijders en helpen u graag van zowel bruine ratten als zwarte ratten af. Neem contact met ons op en maak meteen een afspraak om ratten te bestrijden. Op die manier maakt u snel komaf met uw ongedierteprobleem, ook als u vlooien wilt laten bestrijden. Vraag ons gerust om meer informatie over onze andere diensten. Wij helpen u graag verder.

Ratten verdelgen
Bug Crushers