Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Rattenbestrijding

Home » Rattenbestrijding

Rattenbestrijding laat u altijd best over aan ervaren en deskundige specialisten. Bij Bug Crushers hebben wij de middelen en de vakkennis om alle soorten ongediertebestrijding te organiseren in heel Brussel en Vlaanderen. Om een rattenplaag te bestrijden maken we gebruik van gespecialiseerde materialen en behandeling om het probleem bij de bron aan te pakken. Via onze rattenbestrijding reiken we een effectieve oplossing aan voor dit aanhoudend probleem in uw huis of bedrijf.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Een deskundige en grondige rattenbestrijding

Bij een rattenbestrijding is het aangewezen om snel te handelen. Het is niet fijn om te weten dat deze knaagdieren zich in uw omgeving bevinden. Daarbij zijn het ook intelligente dieren die zich niet zomaar in de val laten lokken en over een indrukwekkend overlevingsvermogen beschikken. Wanneer wij voor u een rattenplaag gaan bestrijden maken we graag op voorhand een analyse van de situatie. Tijdens deze inspectie bespreken we samen met u de beste manier om het probleem aan te pakken en communiceren we over de afspraken en uiteindelijke kostprijs.

Meer dan enkel een rattenplaag bestrijden

Naast het bestrijden van een rattenplaag rekent u op ons team ook voor andere ongediertebestrijding in Brussel en Vlaanderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plaag van processierupsen of vlooien. Het is telkens belangrijk om een behandeling te hanteren die gericht is op het soort dier dat u wilt bestrijden.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Reken op onze ongediertebestrijding in Brussel en Vlaanderen

Voor rattenbestrijding staan wij altijd en snel voor u klaar. Vertrouw daarom op onze specialisten om uw rattenplaag effectief te bestrijden. Neem voor ongediertebestrijding in Brussel en omgeving contact met ons op via het online contactformulier, het telefoonnummer 0800 16 016 of het e-mailadres info@bugcrushers.be om een afspraak te maken. Op die manier maakt u snel komaf met uw ongedierteprobleem.