Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Vlooien bestrijden

Home » Vlooien bestrijden

Wilt u vlooien snel en effectief bestrijden? Dan schakelt u hiervoor het best een expert in, want vlooien verdelgen is een taak waar u zelf moeilijk aan kunt beginnen. Bug Crushers uit Gent is dé specialist in vlooienbestrijding. Het snel en vakkundig behandelen en verdelgen van vlooien is een van de diensten waarmee we u kunnen helpen. Dankzij onze ervaring en expertise als vlooienverdelger, helpen we om uw probleem gericht en snel op te lossen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Vlooien van honden

Dé ongediertespecialist in Gent

Vlooien bestrijden met de beste methodes

Wanneer we vlooien of andere insecten bestrijden, is het belangrijk om een analyse te maken van de situatie in uw woning of bedrijf. Als specialist in de bestrijding van vlooien, weten we waar dit ongedierte zich in uw omgeving nestelt en hoe we ze het best verdelgen. Een huisdier, zoals een hond of kat, die zichzelf voortdurend aan het krabben is, geeft een goede indicatie van een vlooienplaag. Wanneer deze vlooien zich hebben volgezogen met bloed, laten ze zich vallen om zich vervolgens in de omgeving te verstoppen. Met behulp van verneveling en ruimtebehandeling kunnen we de vlooien en vlooieneitjes bestrijden. Heeft u vlooien in huis en wilt u deze kleine, zwarte beestjes zelf verdelgen? Dan geven wij als specialist in ongediertebestrijding alvast een goede tip om vlooien tegen te gaan: zout strooien en dekens wassen op regelmatige basis helpen u al een heel eind verder. Ook het regelmatig stofzuigen van tapijten en matten van huisdieren is aangeraden door onze ongediertebestrijders in Leuven.

Vlooien van honden

Verdelgen van ander ongedierte buiten vlooien

Heeft u naast vlooien ook last van een andere plaag? Dan combineren we verschillende methodes van bestrijding om u zo snel mogelijk van al het ongedierte af te helpen. Wij voorzien steeds een gerichte behandeling en geven u altijd een goed beeld van de uiteindelijke kosten. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Op die manier bestrijden we niet alleen vlooien, maar ook andere ongewenste bezoekers, zoals wespen in uw woning in Antwerpen.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Contacteer ons voor een snelle verdelging van vlooien

Om vlooien en vlooieneitjes snel en doeltreffend te bestrijden, doet u het best een beroep op onze professionele diensten. U zit voor het verdelgen van vlooien steeds goed bij ons. Wij komen zo snel mogelijk de vlooien grondig bestrijden en de plaag voorgoed beëindigen. Tevens schakelt u ons met een gerust hart in om wespen te verdelgen in Leuven of omstreken. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar het nummer 0800 16 016 en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Vlooien bestrijden
Bug Crushers