Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Vlooien bestrijden

Home » Vlooien bestrijden

Wilt u vlooien bestrijden? Dan schakelt u hiervoor het best een expert is, want vlooien verdelgen is iets waar u zelf moeilijk aan kunt beginnen. Bug Crushers is dé specialist in ongediertebestrijding die u kan helpen in Leuven en eender welke regio in Vlaanderen. Het snel en vakkundig behandelen en verdelgen van vlooien is een van de diensten waarmee we u kunnen helpen. Reken daarom op onze ervaring en expertise om uw problemen gericht en snel op te lossen. Wij zetten onze bestrijdingsmiddelen graag voor u in als u onze ongediertebestrijding inzet in regio Leuven.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Vlooien van honden
Vlooien van honden

Dé ongediertespecialist in Gent

Vlooien bestrijden met de beste methodes

Wanneer we vlooien of andere insecten bestrijden, is het belangrijk om een analyse te maken van de situatie in uw woning of bedrijf. Als specialist in ongediertebestrijding in Leuven en elders in Vlaanderen weten we hoe vlooien zich in uw omgeving nestelen en hoe we deze het best verdelgen. Een huisdier, zoals een hond of kat, dat voortdurend aan het krabben is, geeft een goede indicatie van een vlooienplaag. Wanneer deze vlooien zich hebben volgezogen met bloed, laten ze zich vallen om zich vervolgens in de omgeving te verstoppen. Met behulp van verneveling en ruimtebehandeling kunnen we de vlooien en vlooieneitjes bestrijden. Heeft u vlooien in huis en wilt u deze kleine zwarte beestjes zelf bestrijden? Dan geven wij als specialist in ongediertebestrijding een goede tip om vlooien te verdelgen: zout strooien en dekens wassen op regelmatige basis helpen u al een heel eind verder. Ook het regelmatig stofzuigen van tapijten en matten van huisdieren is aangeraden.

Verdelgen van ander ongedierte buiten vlooien

Naast vlooien helpen we u ook bij het verdelgen van ander vervelend ongedierte. Als specialist in ongediertebestrijding in Leuven en overal in Vlaanderen, zorgen we voor een gerichte behandeling en geven we u altijd een goed beeld van de uiteindelijke kosten. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Op die manier bestrijden we niet alleen vlooien, maar ook andere ongewenste bezoekers.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Contacteer ons voor ongediertebestrijding in Leuven en elders in Vlaanderen

Om vlooien en vlooieneitjes snel en doeltreffend te bestrijden, doet u het best een beroep op onze professionele diensten. Voor ongediertebestrijding in Leuven en omgeving zit u dus zeker goed bij ons. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wij komen dan zo snel mogelijk de vlooien grondig verdelgen en de plaag voorgoed beëindigen. Tevens schakelt u ons met een gerust hart in om wespen te verdelgen.

Vlooien bestrijden
Bug Crushers