Offerte aanvragen 0800 16 016

FAQ Bug Crushers

Hoe snel zijn jullie ter plaatse bij een ongedierteprobleem?
Afhankelijk van de beschikbaarheid van de klant; de dag nadien, ten laatste 2 dagen na de aanvraag.
Werken jullie in het weekend?
Onze techniekers werken nooit in het weekend maar we zijn wel telefonisch en per mail bereikbaar in het weekend. De klant kan in het weekend bellen of mailen over zijn/haar ongedierteprobleem om info of advies te verkrijgen en indien gewenst kan er een afspraak gemaakt worden op maandag of dinsdag, afhankelijk van de beschikbaarheid van de klant.
Hoe kan ik betalen?
Er kan betaald worden met Payconiq of eender welke bank-app. Indien er niet ter plaatse betaald wordt, wordt er een factuur opgestuurd.
Zijn de bestrijdingsmiddelen giftig?
De bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn giftig/dodelijk voor insecten en ongedierte, maar niet voor mensen. Honden en katten mogen niet van het vergif eten. Het vergif is niet sterk genoeg om een hond of kat te doden, maar het dier zal er wel ernstig ziek van zijn.
Kan ik thuis blijven als jullie langskomen om ongedierte te bestrijden of is dit niet veilig?

De klant kan en mag zeker thuis blijven tijdens de bestrijding. Enkel wanneer er met een Zerox One Shot wordt gewerkt (een giftig gas dat wordt ingezet in de te bestrijden ruimte tegen vliegende insecten) mag er niemand in die ruimte aanwezig zijn gedurende 4 uren. Indien dit toegepast wordt, wordt dit duidelijk vooraf afgesproken met de klant.

Kunnen jullie meerdere soorten ongedierte in 1 keer behandelen?
Dat kan zeker. Onze techniekers rijden rond met een lichte bestelwagen die volledig is uitgerust. Ze hebben steeds voldoende materiaal en producten bij zodat ze meerdere soorten ongedierte tijdens éénzelfde interventie kunnen behandelen. Indien dit het geval is, zal er een meerprijs worden aangerekend wanneer verschillende behandelingen worden gecombineerd tijdens 1 interventie.
Zijn de bestrijdingsmiddelen veilig voor kinderen, huisdieren en planten?

Alle toxische rodenticiden worden in afgesloten pvc-doosjes geplaatst en kunnen enkel d.m.v. een speciale sleutel opengemaakt worden. Deze doosjes worden vastgemaakt aan de muur.

Het vergif is niet dodelijk voor kinderen en huisdieren, maar het is ook niet de bedoeling dat kinderen en huisdieren hiervan eten uiteraard.
Biociden zijn schadelijk voor planten, maar planten worden niet verneveld.

Zijn de producten die jullie gebruiken milieuvriendelijk?
Wij gebruiken enkel erkende producten die goedgekeurd door FOD Biociden.
Is er altijd onmiddellijk resultaat na de ongediertebestrijding?

Dit hangt af van het soort ongedierte dat bestreden moet worden. Bij ratten en muizen duurt het enkele dagen/weken alvorens het probleem volledig opgelost is. Het duurt op zich al enkele dagen tot een week alvorens ratten en muizen van het vergif eten. Eenmaal er van het gif gegeten is worden ze stilletjes aan ziek (het gif veroorzaakt interne bloedingen) en sterven ze. Als men een nest muizen of ratten heeft, kan het wel een tijdje duren vooraleer alle muizen/ratten van het vergif gegeten hebben.

Het resultaat is ook gebonden aan het opvolgen van de aanbevelingen die door onze techniekers worden gedaan, zoals: het afdichten van spleten, kieren en openingen door de klant, plaatsen van tochtstrips/deurborstel. Indien dit niet wordt gedaan, zal dit resulteren in een minder doeltreffend resultaat, waardoor de effectiviteit van de behandeling deels teniet wordt gedaan.

Bij vliegen en wespen is er wel een onmiddellijk resultaat. De bestrijdingsstof die hier wordt gebruikt werkt meteen. Na een paar uur is dit ongedierte dood.

Hoeveel kost het om ongedierte te laten bestrijden?
De kostprijs van een behandeling is afhankelijk van verschillende factoren/parameters en wordt per situatie afzonderlijk bekeken. Zo spelen onder andere het soort ongedierte, de grootte van de plaag en de soort behandeling een rol hierin. Daarom maken wij graag een offerte op maat voor u op.
Wat kan ik doen om ongedierte te voorkomen?
Dit hangt af van het soort ongedierte waar u last van heeft. Wij geven u graag tips als u ons laat weten met welk probleem u te kampen heeft.
usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Bug Crushers