Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Professionele ontsmetting

Home » Diensten » Professionele ontsmetting

De uitbraak van een besmetting gebeurt vaak in drukbezette plaatsen zoals kantoren, hotels, supermarkten, voedselverwerkende bedrijven, ziekenhuizen en rust- en verzorgingstehuizen. Dit kan jammer genoeg op eender welk moment gebeuren. Een hoge hygiënestandaard en het opnemen van een regelmatige en volledige ontsmetting in het kwaliteitsplan kan de kans op een uitbraak aanzienlijk verminderen.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Grote ruimtes en oppervlaktes?

Onze ontsmettingsservice is de ideale oplossing voor ontsmetting

Door verschillende technieken (klassieke reiniging en desinfectie van productielijnen, manuele ontsmetting en verneveling) te combineren , wordt het desinfectieproduct op een correcte en efficiënte manier verspreid over oppervlaktes, materialen, en ruimtes om zo een optimale desinfectie te kunnen garanderen. Alle ontsmettingsproducten mogen gebruikt worden op oppervlaktes die in contact komen met voedingsmiddelen. Bovendien zijn ze geschikt voor het dagelijkst gebruik op oppervlakken, uitrustingen en ruimtes die onderworpen zijn aan kritieke HACCP-punten.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Vertrouw op onze experten

Een grondige reiniging voorafgaand aan de ontsmetting verhoogt de efficiëntie van de ontsmetting nadien. Ook deze reiniging kunnen wij, indien gewenst, voor u organiseren. Onze oplossingen zorgen ervoor dat alle oppervlaktes, uitrustingen en ruimtes gedesinfecteerd kunnen worden, zowel preventief als bij besmettelijke ziekten zoals bv. coronavirus, norovirus of legionella. Om de verspreiding van besmettelijke ziekten te voorkomen, staan onze desinfectie teams klaar om eender welke moeilijke ontsmetting tot een succesvol einde te brengen. Door een snelle reactie, kunnen we samen verdere besmettingen voorkomen.