Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Preventief wespen bestrijden

Home » Preventief wespen bestrijden

Preventief wespen bestrijden is een goed idee als u tijdens de zomer geen last wilt hebben van deze ongewenste bezoekers. Wespen kunnen echt roet in het eten gooien door agressief rond uw oren te zoemen. Gelukkig zijn wij er om dit probleem een halt toe te roepen. Bug Crushers uit Gent is reeds vele jaren bezig met de preventieve bestrijding van wespen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Wesp foto

Dé ongediertespecialist in Gent

Overlast voorkomen door preventief wespen te bestrijden

In de zomer zitten we allemaal graag buiten om te genieten van een hapje en een drankje. Echter is de pret snel over als u belaagd wordt door wespen of een andere insectenplaag. Daarom is het verstandig om actie te ondernemen door onze professionele ongediertebestrijders in te schakelen om preventief wespen te bestrijden. U kan zelf wespen proberen voorkomen door geuren te voorzien waar wespen niet tegen kunnen, zoals kruidnagel, koffie, azijn, sinaasappel en citroen. Steek bijvoorbeeld een citronellakaars aan, dat is nog gezellig ook! Brengt dit allemaal weinig op? Dan staan wij voor u klaar om de wespen preventief te bestrijden. Wij komen allereerst langs voor een grondige inspectie en stellen dan een doeltreffend plan van aanpak op. Daarna kunnen wij aan de slag gaan-met de preventieve bestrijding van de wespen.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Schakel ons in om wespen te voorkomen

Wilt u een afspraak maken om preventief wespen te laten bestrijden in Brugge of elders in Vlaanderen? Neem dan vandaag nog contact op met onze ervaren medewerkers. Zij helpen u graag verder en beantwoorden tevens al uw vragen over onze diensten. Op onze ongediertebestrijding in Brugge of de rest van de Benelux kan u rekenen!

wesp foto invert
Bug Crushers