Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Preventief houtworm bestrijden

Home » Preventief houtworm bestrijden

Als u preventief houtworm wilt laten bestrijden, dan doet u het best een beroep op een gespecialiseerd bedrijf. Bug Crushers is gevestigd in Gent, maar komt ook met veel plezier elders in Vlaanderen langs. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in de bestrijding van houtwormen en andere plagen. U schakelt ons daarom altijd met een gerust hart in.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Houtworm - Bugcrushers

Dé ongediertespecialist in Gent

Waarom preventief houtworm laten bestrijden altijd een goede keuze is

Houtworm, de larve van de houtkever, legt eitjes op onbehandeld hout. Houtwormen vreten zich in het hout en maken kleine gaatjes waaruit boormeel en houtstof valt. Deze beestjes kunnen uw meubelen en houten vloeren dus zwaar beschadigen. Het is daarom altijd een goed idee om hier al komaf mee te maken alvorens de werkelijke problemen zich voordoen. U doet dus het best beroep op onze gespecialiseerde ongediertebestrijders om preventief houtworm te laten bestrijden. Dan komen wij eerst langs voor een grondige inspectie om het probleem vast te stellen. Daarna maken wij een doeltreffend plan van aanpak op en gaan we aan de slag met het preventief bestrijden van houtworm. Door ons preventief in te schakelen, vermijdt u dat u in de toekomst nog last heeft van deze ongewenste beestjes. Tevens schakelt u ons in om, naast houtworm, preventief wespen te bestrijden. Het is allemaal mogelijk bij ons dankzij onze uitgebreide preventieve ongediertebestrijding.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Contacteer ons snel en wij komen bij u langs voor de houtwormplaag

Bent u aan het overwegen om preventief houtworm of andere insecten te laten bestrijden? Dan is Bug Crushers uw ideale partner voor de bestrijding van houtworm. Neem gerust contact op met onze specialisten voor informatie over onze diensten. Wij beantwoorden graag al uw vragen en leggen meteen een afspraak voor u vast, zodat onze ongediertebestrijding uit Gent snel bij u langskomt.

Houtworm - Bugcrushers
Bug Crushers