Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Preventief houtworm bestrijden

Home » Preventief houtworm bestrijden

Als u preventief houtworm wilt laten bestrijden, dan doet u het best een beroep op een gespecialiseerd bedrijf, zoals Bug Crushers. Wij hebben jarenlange ervaring in het snel en vakkundig bestrijden van insecten. U schakelt ons dus met een gerust hart in als u preventief houtworm wilt bestrijden. Laat ons snel weten wat wij voor u kunnen betekenen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Houtworm - Bugcrushers

Dé ongediertespecialist in Gent

Wij komen bij u langs om preventief houtworm te bestrijden

Houtworm, de larve van de houtkever, legt eitjes op onbehandeld hout. Houtwormen vreten zich in het hout en maken kleine gaatjes waaruit boormeel en houtstof valt. Deze beestjes kunnen uw meubelen en houten vloeren dus zwaar beschadigen. Wilt u hier komaf mee maken en preventief houtworm laten bestrijden? Dan komen wij eerst langs voor een grondige inspectie om het probleem vast te stellen. Daarna maken wij een doeltreffend plan van aanpak op en gaan we aan de slag met het preventief bestrijden van houtworm. Door ons preventief in te schakelen, vermijdt u dat u in de toekomst nog last heeft van deze ongewenste beestjes. Tevens schakelt u ons in om, naast houtworm, preventief wespen te bestrijden. Of misschien wilt u liever preventief mieren laten bestrijden? Het is allemaal mogelijk bij ons!

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Vraag ons gerust om meer informatie

Bent u aan het overwegen om preventief houtworm of andere insecten te laten bestrijden? Dan is Bug Crushers uit Gent uw ideale partner. Neem gerust contact op met onze specialisten en vraag om meer informatie over onze diensten en werkwijze. Wij beantwoorden tevens al uw vragen en leggen graag een afspraak voor u vast zodat onze ongediertebestrijding uit Gent snel bij u langskomt.

Houtworm - Bugcrushers
Bug Crushers