Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Preventieve ongediertebestrijding

Home » Preventieve ongediertebestrijding

Als u op zoek bent naar een specialist in preventieve ongediertebestrijding, dan zit u goed bij Bug Crushers uit Gent. Wij staan voor u klaar als u preventief ongedierte wilt laten bestrijden, maar ook als u last heeft van een bestaande plaag. U wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk van de vervelende en ongewenste beestjes af zijn. We vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Specialisten in preventieve ongediertebestrijding

Voor kwalitatieve ongediertebestrijding in Gent doet u met een gerust hart een beroep op ons professionele bedrijf. Preventieve ongediertebestrijding is een van onze specialiteiten en wij bieden bovendien te allen tijde een uitstekende service aan voor een eerlijke prijs. Wilt u preventief ongedierte laten bestrijden, zoals wespenbestrijding? Tijdens een eerste afspraak komen wij langs om het probleem in kaar te brengen. Bij het bestrijden van ongedierte hanteren wij steeds een andere werkwijze die afhangt van de insectenplaag of andere beestjes waar u last van heeft. Ongediertebestrijding, zoals bijvoorbeeld mieren preventief bestrijden, vraagt om een andere aanpak dan het verdelgen van kleine vliegende beestjes. Klanten die bij ons een contract hebben, kunnen via Bug Online het proces van de preventieve ongediertebestrijding steeds op de voet volgen.

 

Ken uw vijand

Om uw huis te beschermen tegen ongedierte, moet u de verschillende soorten kennen die een risico kunnen vormen. Hebben omliggende huizen een probleem met kakkerlakken en bedwantsen? Leren over de insectenpopulatie in uw omgeving zal u helpen hun levenscyclus en gewoonten te begrijpen. U weet dan wanneer u kunt verwachten dat ze gaan zwermen en proberen uw huis binnen te dringen. U moet ook hun voortplantingsgewoonten kennen, want de meeste bedwantsen planten zich vrij snel voort, maar als u hun nestgewoonten kent en weet in welke periode van het jaar ze zich gewoonlijk voortplanten, bent u beter voorbereid.

Beveilig de buitenkant

Ongeacht het soort en het aantal bedwantsen dat uw huis bedreigt, zouden goed onderhoud en enkele nette dagelijkse gewoonten voldoende moeten zijn om ze weg te houden. Enkele basisstrategieën voor preventieve ongediertebestrijding zijn:

Het huis en de buitenkant schoon houden. Elk organisch materiaal dat in de open lucht wordt achtergelaten zal ongedierte aantrekken. In huis altijd voedsel bewaren, of het nu in uw keukenkastjes of in uw voorraadkast is. Zorg ervoor dat al uw biologische benodigdheden in plastic containers zitten. Ruim buitenshuis restjes van snacks of etentjes op zodra u klaar bent met de maaltijd. Laat geen voedsel achter op de veranda of in de voortuin. Ruim de buitenkant op van planken, dozen, restjes bouwmateriaal en afval. Een droog landschap zonder voedsel verspreidt geen geuren die insecten en knaagdieren aantrekken.

Inspecteren en onderhouden

Naast de dagelijkse inspanningen om alles proper te houden en ongedierte  af te weren, zal goed onderhoud voorkomen dat ze zich rond en in uw huis nestelen. Enkele van de gebieden met een hoog risico zijn funderingen, kelder, zolder, dakbedekking en afvoeren. Elke scheur of bederf in deze gebieden maakt het gemakkelijker voor ongedierte om binnen te komen. U moet de woning ten minste eenmaal per seizoen controleren op mogelijke nesten en schade, maar een maandelijkse controle is ook een goed idee. Controleer de buitenkant en de fundering op scheuren en dicht ze af zodra u ze ontdekt. Kijk regelmatig in de kelder om eventueel opgehoopt water op te drogen en te controleren op mogelijke aanwezigheid van insecten. Controleer uw zolder, dakbedekking en dakranden op roest of rot, of aanwezigheid van andere schade. Het is belangrijk om deze te repareren zodra u dit ontdekt.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Doe een beroep op ons voor preventieve maatregelen

Wilt u voorkomen dat u in de toekomst te maken krijg met ongewenste bezoekers? Doe dan een beroep op onze professionele en preventieve ongediertebestrijding. Wij voorkomen dat u deze vieze beestjes tegenkomt en zorgen ervoor dat deze niet bij u thuis langskomen door het ongedierte preventief te bestrijden. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij ons om preventief ongedierte te laten bestrijden. Maak vandaag nog een afspraak door ons te bellen via 0800 16 016 en laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Onze professionele ongediertebestrijders helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

wegmier
Bug Crushers