Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Mieren bestrijden

Home » Mieren bestrijden

Mieren bestrijden is geen eenvoudige opgave. Deze kleine insecten leven in grote kolonies en nestelen zich in de kleinste voegen en gaten in uw huis en omgeving. Als u een effectieve en grondige oplossing voor dit probleem wenst, dan rekent u op Bug Crushers uit Gent. Wij verdelgen mieren en vliegmieren op een doeltreffende manier in heel Vlaanderen. Ook preventief mieren bestrijden behoort tot onze dienstverlening.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Argentijnse mieren bestrijden

Dé ongediertespecialist in Gent

Mieren en vliegmieren doeltreffend bestrijden

Om mieren en vliegmieren te verdelgen of preventief te bestrijden, is het belangrijk om op voorhand een inspectie te doen. Zo bekijken we van welke soorten mieren u last heeft, zoals vliegmieren, op welke plaatsen de mieren zich bevinden en welke middelen we het best hanteren om ze te verdelgen. Wilt u zeker zijn dat we in uw regio langskomen om de mieren preventief te bestrijden? Maak u zeker geen zorgen, want we zijn actief in de volgende regio’s:

In heel Vlaanderen komen wij vliegende mieren of mieren professioneel en eventueel preventief bestrijden. Wilt u mieren voorkomen? Zorg er dan voor dat u geen zoetigheden of eten laat liggen; hier zijn mieren namelijk dol op en dit trekt ze alleen maar aan. Uiteraard zijn mieren en vliegmieren niet de enige vorm van ongedierte die wij bestrijden, maar staan we eveneens klaar om andere ongewenste gasten te verdelgen.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Schakel ons ervaren team in om een mierenkolonie te bestrijden

Om vliegmieren, mieren of andere insecten te bestrijden, rekent u op onze specialisten in verdelgen. Twijfel daarom zeker niet om een afspraak te maken en laat zo snel mogelijk een inspectie uitvoeren voor mierenbestrijding. Heeft u nog specifieke vragen over vliegmieren verdelgen? Of krijgt u graag handige tips over het nemen van preventieve maatregelen? Ook dan staat ons team voor u klaar om preventief mieren te bestrijden! Neem vandaag nog contact op met onze enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers door te bellen naar het nummer 0800 16 016. Laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Komt u later alsnog mieren en mierennesten tegen? Dan zetten wij onze bestrijdingsmiddelen opnieuw voor u in en komen wij snel het mierennest bestrijden.

wegmier
Bug Crushers