Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Mieren bestrijden

Home » Mieren bestrijden

Mieren bestrijden is geen eenvoudige opgave. Deze kleine insecten leven in grote kolonies en nestelen zich in de kleinste voegen en gaten in uw huis en omgeving. Als u een effectieve en grondige oplossing voor dit probleem wenst, dan rekent u best op Bug Crushers uit Gent. Wij verdelgen mieren en vliegmieren op een doeltreffende manier in heel Vlaanderen.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Mieren en vliegmieren doeltreffend bestrijden

Om mieren en vliegmieren te verdelgen, is het belangrijk om op voorhand een inspectie te doen. Hierbij kijken we op welke plaatsen de mieren zich bevinden en welke middelen we het beste hanteren om ze te bestrijden. Uiteraard zijn mieren en vliegmieren niet de enige vorm van ongedierte die wij kunnen bestrijden, maar staan we eveneens klaar om andere ongewenste gasten, zoals zilvervisjes of bedwantsen, te verdelgen. Of u nu in provincie Antwerpen of West-Vlaanderen woont; in heel Vlaanderen komen wij u helpen!

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Schakel ons ervaren team in

Om vliegmieren en mieren te bestrijden rekent u op ons team van specialisten. Twijfel daarom zeker niet om een afspraak te maken om een inspectie uit te voeren. Neem contact op met onze enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers via het online contactformulier, het telefoonnummer 0800 16 016 of het e-mailadres info@bugcrushers.be.