Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Zilvervisjes bestrijden

Home » Zilvervisjes bestrijden

Wij helpen u graag wanneer u zilvervisjes efficiënt wilt bestrijden. Als professionele specialisten beschikken we bij Bug Crushers uit Gent over de nodige middelen en de kennis om doeltreffend ongedierte te bestrijden. Op die manier bent u meteen en voorgoed verlost van die vervelende plaag in uw woning of bedrijf. Of ze nu achter uw behang of in een vochtige en warme ruimte zitten; ons team kan altijd de zilvervisjes succesvol verdelgen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Zilvervisjes bestrijden

Dé ongediertespecialist in Gent

Zilvervisjes bestrijden op vakkundige wijze

Als u veel zilvervisjes of andere insecten in uw woning of omgeving tegenkomt, is het een goed idee om deze te laten bestrijden. Deze insecten met gladde schubben en voelsprieten vertoeven graag in een vochtige omgeving en voeden zich met de lijm achter het behangpapier of tegels. Vraagt u zich af hoe wij juist te werk gaan om ze uit uw huis te krijgen? Wij verdelgen deze zilvervisjes met een residueel product, waardoor er na verloop van tijd geen spoor meer van hen achterblijft. Deze manier van zilvervisjes bestrijden is niet alleen beter voor uw gezondheid, maar ook voor uw eventuele huisdieren.

Zilvervisjes bestrijden

Stop de zilvervisjes alvorens ze in uw huis zitten

Wilt u zilvervisjes voorkomen? Als specialisten in preventieve ongediertebestrijding hebben we hiervoor een aantal trucjes. U moet goed ventileren en een hoge luchtvochtigheid voorkomen. Zet uw ramen open en zorg voor genoeg frisse lucht, zodat zilvervisjes geen kans maken en u ze niet moeten laten verdelgen. Als u dan toch zilvervisjes tegenkomt, dan komen wij ze op een natuurlijke manier bestrijden. U wacht best niet te lang om zilvervisjes of bedwantsen te laten bestrijden. U kan bovendien op ons rekenen voor het verdelgen van niet alleen zilvervisjes, maar ook knaagdierenbestrijding en nog veel meer.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Laat ons zilvervisjes verwijderen

Heeft u last van zilvervisjes en wilt u een verdelger laten langskomen? Dan staan wij als professionele ongediertebestrijder voor u klaar om zilvervisjes te verdelgen! Reken op ons team om zilvervisjes op een snelle en vakkundige manier te bestrijden. Wij informeren u over het gehele proces en beantwoorden graag al uw vragen. Maak snel een afspraak met onze specialisten, dan komen wij die vervelende plaag van zilvervisjes zo snel mogelijk verdelgen. Wist u trouwens ook dat u ons kunt inschakelen om preventief houtworm te bestrijden? Vraag gerust om meer informatie!

Zilvervisjes verdelgen
Bug Crushers