Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Zilvervisjes bestrijden

Home » Zilvervisjes bestrijden

Wij helpen u graag wanneer u zilvervisjes efficiënt wilt bestrijden. Als professionele specialisten beschikken we bij Bug Crushers over de middelen en de kennis om doeltreffend ongedierte te bestrijden. Op die manier bent u meteen en voorgoed verlost van die vervelende plaag in uw woning of bedrijf. Schakel ons team daarom in om zilvervisjes te verdelgen.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Waarom zou u zilvervisjes laten bestrijden?

Als u veel zilvervisjes in uw woning of omgeving tegenkomt, is het wellicht een goed idee om deze te bestrijden. Deze insecten met gladde schubben en voelsprieten vertoeven graag in vochtige ruimtes en voeden zich met de lijm achter het behangpapier of tegels. Met een residueel product verdelgen wij deze zilvervisjes, waardoor er na verloop van tijd geen spoor meer van het product achterblijft. Zo bestrijden we de zilvervisjes op een manier die beter is voor de gezondheid van uzelf en uw huisdieren. Tevens is het mogelijk om ook op ons te rekenen bij het verdelgen van ander ongedierte zoals knaagdieren of vliegen. Daarbij hoeft u niet enkel in regio Gent te wonen, maar komen wij naar elke locatie in Vlaanderen of Brussel.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Laat ons weten wanneer u ons nodig heeft

Reken op ons team om uw zilvervisjes op een vakkundige manier te bestrijden. Wanneer u contact met ons opneemt, informeren we u over het gehele proces en maken we samen met u een afspraak. Contacteer ons via het online contactformulier, het telefoonnummer 0800 16 016 of het e-mailadres info@bugcrushers.be en wij verdelgen uw plaag van zilvervisjes zo snel mogelijk.