Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Bedwantsen verdelgen

Home » Bedwantsen verdelgen

Wilt u bedwantsen laten verdelgen? Dan moet u grondig te werk gaan. Bij Bug Crushers uit Gent staan er verschillende specialisten klaar die u hierbij kunnen helpen. Wij weten namelijk dat zelf bedwantsen verdelgen onbegonnen werk is. Deze hardnekkige parasiet verstopt zich in elk hoekje van uw slaapkamer en vermenigvuldigt zich bijzonder snel, waardoor een grondige behandeling noodzakelijk is. De oplossing voor het probleem ligt in een betere bewustwording, duidelijke informatie en een snelle aanpak. Laat onze professionals de verdelging van hardnekkige bedwantsen tot een goed einde brengen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

bedwantsen in bed

Dé ongediertespecialist in Gent

Wat zijn bedwantsen en hoe gaan wij ze verdelgen?

Bedwantsen zijn kleine parasiterende beestjes die u zo snel mogelijk laat verdelgen. Deze kleine beestjes voeden zich met menselijk bloed en kunnen voor veel jeuk en een allergische reactie zorgen. Bedwantsen worden aangetrokken door mensengeur en hoge temperaturen. Na het bijten zoeken ze beschutting op allerlei plekjes, zoals:

  • In beddengoed
  • Onder matrassen
  • In gestoffeerd meubilair
  • In naden
  • In hoekjes, spleten en kieren
  • Achter behangpapier
  • In stopcontacten

Als wij langskomen om bedwantsen te verdelgen, maken we gebruik van verschillende bestrijdingsmethoden om zeker te zijn dat het probleem volledig is verholpen. Als lokale bestrijder zorgen we ervoor dat de bedwantsenverdelging snel en efficiënt verloopt en dat u geen last meer heeft van eitjes. Bovendien geven we u graag tips over hoe u in de toekomst bedwantsen en andere insecten kunt bestrijden. Zo is het aangeraden om uw matras regelmatig te controleren en beddengoed en lakens vervolgens te wassen op een hoge temperatuur. Het is tevens slim om niet alleen uw slaapkamer, maar ook andere kamers regelmatig te stofzuigen. Heeft u last van kevers en wilt u deze laten verdelgen? Ook dan staan we voor u klaar.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Neem contact op met ons voor het verdelgen van deze plaag

Heeft u bedwantsen in huis en wilt u deze zo snel mogelijk laten verdelgen op een effectieve manier? Neem contact op met ons als ervaren ongediertebestrijder en reken op een grondige bestrijdingsbeurt die het probleem doeltreffend oplost. Tevens staan wij ook klaar om ander ongedierte te verdelgen, zoals kakkerlakken. Vraag ons gerust om meer informatie over onze diensten.

bed met bedwantsen
Bug Crushers