Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Bedwantsen verdelgen

Home » Bedwantsen verdelgen

Wanneer u bedwantsen wilt verdelgen, moet u grondig te werk gaan. Bij Bug Crushers beschikken we over specialisten die u hierbij kunnen helpen. Wij weten namelijk dat bedwantsen zelf verdelgen onbegonnen werk is. Deze hardnekkige parasiet verstopt zich in elk hoekje van uw slaapkamer en vermenigvuldigt zich bijzonder snel waardoor een grondige behandeling noodzakelijk is. De oplossing voor het probleem ligt in een betere bewustwording, duidelijke informatie en een snelle aanpak. Laat onze professionals uw bedwantsen verdelgen

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Schakel ons in om bedwantsen te verdelgen

Bedwantsen zijn kleine parasiterende beestjes die u zo snel mogelijk wilt verdelgen wanneer u er last van heeft. Bedwantsen worden aangetrokken door de mensengeur, maar na het bijten zoeken ze beschutting onder matrassen, in naden, spleten en kieren, achter behangpapier, in stopcontacten en andere plekken. Als wij langskomen om bedwantsen te verdelgen, maken we gebruik van verschillende bestrijdingen om zeker te zijn dat het probleem is verholpen.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Neem contact op met ons enthousiaste team

Heeft u bedwantsen in huis en wilt u deze zo snel mogelijk laten verdelgen? Neem contact op met onze medewerkers en reken op een grondige bestrijdingsbeurt die het probleem doeltreffend oplost. U kunt ons bereiken via het online contactformulier, door te bellen naar 0800 16 016 of door een e-mail te sturen naar info@bugcrushers.be. Tevens staan wij ook klaar om ander ongedierte te bestrijden zoals bijvoorbeeld muizen of kakkerlakken.