Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Bedwantsen verdelgen

Home » Bedwantsen verdelgen

Wilt u bedwantsen laten verdelgen? Dan moet men grondig te werk gaan. Bij Bug Crushers beschikken we over specialisten die u hierbij kunnen helpen. Wij weten namelijk dat bedwantsen zelf verdelgen onbegonnen werk is. Deze hardnekkige parasiet verstopt zich in elk hoekje van uw slaapkamer en vermenigvuldigt zich bijzonder snel waardoor een grondige behandeling noodzakelijk is. De oplossing voor het probleem ligt in een betere bewustwording, duidelijke informatie en een snelle aanpak. Laat onze professionals uw bedwantsen verdelgen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

bedwantsen in bed

Dé ongediertespecialist in Gent

Schakel ons in om bedwantsen te verdelgen

Bedwantsen zijn kleine parasiterende beestjes die u zo snel mogelijk wilt verdelgen wanneer u er last van heeft. Deze kleine beestjes voeden zich met menselijk bloed en kunnen voor veel jeuk en een allergische reactie zorgen. Bedwantsen worden aangetrokken door mensengeur en hoge temperaturen. Na het bijten zoeken ze beschutting in beddengoed, onder matrassen, in gestoffeerd meubilair, in naden, hoekjes, spleten en kieren, achter behangpapier, in stopcontacten en andere plekken. Als wij langskomen om bedwantsen te verdelgen, maken we gebruik van verschillende bestrijdingen om zeker te zijn dat het probleem is verholpen. Als lokale bestrijder zorgen we ervoor dat het bestrijden van de bedwantsen snel en efficiënt verloopt en dat u geen last meer heeft van eitjes. Bovendien geven we u graag tips over hoe u bedwantsen en andere insecten in de toekomt kunt voorkomen. Zo is het aangeraden om uw matras regelmatig te controleren en beddengoed en lakens vervolgens te wassen op een hoge temperatuur. Het is tevens slim om niet alleen uw slaapkamer, maar ook andere kamers regelmatig te stofzuigen. Wilt u eerder kevers laten bestrijden? Ook dan staan we voor u klaar.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Neem contact op met ons voor het bestrijden van de plaag

Heeft u bedwantsen in huis en wilt u deze zo snel mogelijk laten verdelgen op een effectieve manier? Neem contact op met ons als ervaren ongediertebestrijder en reken op een grondige bestrijdingsbeurt die het probleem doeltreffend oplost. Tevens staan wij ook klaar om ander ongedierte te bestrijden, zoals kakkerlakken. Vraag ons gerust om meer informatie over onze diensten.

bed met bedwantsen
Bug Crushers