Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Wespennesten verwijderen

Home » Wespennesten verwijderen

Woont u in Gent en wilt u wespennesten laten verwijderen? Dan doet u dit het best niet zelf. Deze lastige insecten zijn een echte plaag. Bij Bug Crushers in Gent hebben we al een geluk de nodige expertise, alsook de juiste benodigdheden om dit op een veilige manier aan te pakken. De verwijdering van de wespennesten is immers een gevaarlijk klusje.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Wesp foto

Hoe gaan wij wespennesten verwijderen?

Als professionele ongediertebestrijders hebben we reeds het een en het ander gezien. Wespennesten verwijderen is ons dan ook niet vreemd. U bent er daarom altijd zeker van dat we de beste aanpak hebben om ze weg te halen. Hiervoor moeten we eerst bij u thuis langskomen om een eerste inspectie uit te voeren. Het is immers belangrijk om te weten waar de wespen zich juist bevinden en om welke soort het juist gaat. Alleen dan kunnen we de wespen efficiënt bestrijden. Eenmaal we aan het verwijderen beginnen, spuiten we een chemisch middel in het nest, waardoor de wespen zullen sterven. Na enkele dagen komen we dan terug om het wespennest weg te halen. Aangezien wij over de juiste beschermingsmiddelen beschikken, kunnen we onze diensten betreffende wespen veilig en zonder pijnlijke wespensteken uitvoeren. Dankzij onze snelle service hoeft u niet meer bang te zijn van de steken of het irritante gezoem.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Laat ons bij u langskomen voor de verwijdering van de nesten

Hoewel we ons in Gent bevinden, komen we ook in andere regio’s met plezier langs. Schakel ons dus ook in om wespennesten in Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Vlaanderen te laten verwijderen. Voor heel andere diensten, zoals preventieve ongediertebestrijding, zijn we eveneens beschikbaar. Vraag ons meer informatie hierover door ons contactformulier in te vullen.

Wespen verdelgen
Bug Crushers