Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Wespen bestrijden

Home » Wespen bestrijden

Om wespen te bestrijden wilt u het liefst zo snel mogelijk tot een oplossing komen. Wespennesten bestrijden is een taak waar beschermend materiaal en speciale technieken voor nodig zijn. Bij Bug Crushers beschikken we over een team van ervaren verdelgers die zonder problemen de wespen in uw omgeving verdelgen. Reken daarom op onze medewerkers om uw ongedierteprobleem op te lossen.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Wespen snel en effectief bestrijden

Wanneer u wespen niet laat verdelgen, kunt u voor ongemakkelijke en pijnlijke situaties komen te staan. Wanneer u buiten wilt eten of genieten van het zonnetje, dan wilt u niet het risico lopen op een pijnlijke wespensteek. In het geval van wespennesten is het zeker aangewezen om deze te verwijderen, omdat dit niet alleen u, maar ook andere woningen in uw omgeving kan treffen. Maak daarom tijdens het wespenseizoen een afspraak met ons en wij bestrijden de wespen met speciale middelen. Onze professionele ongediertebestrijders verdelgen probleemloos de plaag wespen die u teistert en verwijderen, indien mogelijk, vakkundig de wespennesten.

Ander ongedierte buiten wespen die we verdelgen

Naast het verdelgen van wespen helpen we u ook met het verwijderen van diverse andere vormen van ongedierte. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan andere insecten en knaagdieren waar u mogelijk last van heeft. Onze service is niet alleen beschikbaar voor mensen in omgeving Gent, maar ook Antwerpen, Mechelen en andere regio’s in Vlaanderen en Brussel. Wij leggen hierbij telkens uitvoerig uit wat de behandeling inhoudt en wat de uiteindelijke kosten zijn. Op die manier bent u altijd op de hoogte van hoeveel onze diensten bedragen.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Reken op ons om uw wespennesten te verwijderen

Wespennesten verwijderen en wespen verdelgen is geen probleem voor ons ervaren team. Twijfel daarom zeker niet om een afspraak met ons te maken om de wespen deskundig te laten bestrijden. Neem contact met ons op via het online contactformulier, het telefoonnummer 0800 16 016 of het e-mailadres info@bugcrushers.be.