Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Reinigen van dampkappen

Home » Reinigen dampkappen

Zoekt u een bedrijf dat u onder de arm kan nemen voor ongediertebestrijding in Brussel? Bug Crushers uit Gent is uw ideale partner! Wij hebben reeds vele jaren ervaring in het bestrijden van allerlei plagen en weten daarom altijd de juiste aanpak om u verder te helpen. Niemand heeft namelijk graag ongedierte in een grote stad.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Rattenbestrijding

Neem elk probleem vanaf het begin aan met onze ongediertebestrijding

Zodra u één rat of kakkerlak ziet, neemt u het best zo snel mogelijk actie. Deze onaangename beestjes komen immers zelden alleen. In heel wat gevallen is het probleem al verder verspreid dan u zelf zou denken. Wanneer u onze ongediertebestrijding inschakelt om langs te komen in Brussel, komen we meteen langs voor een grondige bestrijding. Op die manier bent u snel van de lastige beestjes af. Dankzij onze preventieve ongediertebestrijding hoeft u bovendien ook niet te vrezen dat er een ware plaag ontstaat. Hoewel rattenplagen veelvoorkomend zijn in steden, hoeft dit niet het geval te zijn in uw huis of bedrijf!

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Vraag een offerte aan voor een van onze diensten

Ongediertebestrijding is een zeer breed begrip waar heel wat verschillende diensten onder vallen. Daarnaast bieden we eveneens reinigingen van de dampkappen in uw grootkeuken aan. Als professionele ongediertebestrijders gaan we dus heel wat verder dan alleen de verdelging, maar helpen we u ook problemen voorkomen! Heeft u interesse in onze ongediertebestrijding en wilt u weten hoeveel het kost om ons langs te laten komen in Brussel? Of zoekt u een partner voor een van onze andere diensten? Vraag hiervoor vandaag nog een offerte aan!

Ratten verdelgen
Bug Crushers