Offerte aanvragen 0800 16 016

Bugcrushers – Voor particulier en bedrijven

Muggen bestrijden

Home » Muggen bestrijden

Om een einde te maken aan een plaag muggen in uw omgeving, doet u het best beroep op een ervaren specialist om deze te bestrijden. Deze insecten zorgen vaak voor veel ongemakken wanneer u ’s avonds in uw bed ligt. Bovendien kunnen de jeukende bultjes van hun beten erg vervelend zijn.

Ongediertebestrijding op maat

Preventie & effectief bestrijden

Online rapportage

Dé ongediertespecialist in Gent

Preventief muggen bestrijden

Om ervoor te zorgen dat u tijdens de warmere maanden geen last heeft van muggen, is het belangrijk om deze preventief te bestrijden. Uw ruimtes en muren behandelt onze specialist met een middel waar muggen en andere insecten, zoals wespen en vliegen, van sterven wanneer ze het aanraken. Daarnaast planten deze insecten zich voort bij stilstaand water zoals in liftkokers of kruipkelders. Sluit daarom stilstaand water af met goed sluitende deksels of neem het gewoon weg. Indien nodig kunnen we een film aanbrengen op het water die ervoor zorgt dat de larven verstikken en u veel minder muggen in uw omgeving zult opmerken.

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Gebruik onze diensten

Heeft u interesse in onze service voor het bestrijden van muggen? Neem contact op met onze medewerkers om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via het online contactformulier, het telefoonnummer 0800 16 016 of het e-mailadres info@bugcrushers.be.