Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Muggen bestrijden

Home » Muggen bestrijden

Muggen bestrijden, gaat niet altijd een gemakkelijk. Om een einde te maken aan een plaag muggen in uw omgeving, doet u het best een beroep op een ervaren specialist om deze te bestrijden. Deze insecten zorgen vaak voor veel ongemakken, zoals gezoem, wanneer u ’s avonds in uw bed ligt en de slaap niet kunt vatten. Bovendien kunnen de jeukende bultjes van muggenbeten erg vervelend zijn.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

gewone steekmug verdelgen

Dé ongediertespecialist in Gent

Muggen laten bestrijden door een expert

Muggen blijven regelmatig terugkomen, wat u ook probeert. De ventilator aanzetten of een citronella kaars of muggenlamp met blauw uv-licht laten branden, is vaak niet genoeg. Om ervoor te zorgen dat u tijdens de warmere maanden geen last heeft van het gezoem van muggen en de daarbij horende muggenbeten, is het belangrijk om deze te laten bestrijden. Uw ruimtes en muren behandelt onze specialist met een middel waar de meeste muggen en andere insecten, zoals vliegen, van sterven wanneer ze het aanraken. Daarnaast planten deze insecten zich voort bij stilstaand water zoals in een verstopte dakgoot, in liftkokers of kruipkelders. Sluit daarom stilstaand water af met goed sluitende deksels of neem het gewoon weg. Indien nodig kunnen we een film aanbrengen op het water die ervoor zorgt dat de larven verstikken en u veel minder muggen in uw omgeving zult opmerken. Tevens staan wij klaar om knaagdieren te bestrijden. Of misschien wilt u preventief wespen bestrijden? Laat ons zeker weten wat wij voor u kunnen doen.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Laat ons muggen verdelgen

Heeft u interesse in onze doeltreffende service voor het bestrijden van muggen? Of heeft u specifieke vragen over muggen verjagen? Neem dan gerust contact op met onze ongediertebestrijding uit Gent. U kunt dan ook meteen een afspraak maken en u krijgt een antwoord op al uw vragen over die vervelende muggenplaag. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een effectieve muggenbestrijding, zodat ze u niet meer kunnen steken!

Bestrijden van muggen
Bug Crushers