Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Muggen bestrijden

Home » Muggen bestrijden

Muggen bestrijden gaat niet altijd even gemakkelijk. Om een einde te maken aan een plaag muggen in uw omgeving, doet u het best een beroep op een ervaren specialist om deze te bestrijden. Bug Crushers uit Gent is gespecialiseerd in de bestrijding van muggen. We helpen u dan ook graag verder om van deze insecten af te geraken.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

gewone steekmug verdelgen

Dé ongediertespecialist in Gent

Waarom u het best muggen laat bestrijden

Deze insecten zorgen vaak voor veel ongemakken, zoals gezoem wanneer u ’s avonds in uw bed ligt en de slaap niet kunt vatten. Bovendien kunnen de jeukende bultjes van muggenbeten erg vervelend zijn. Muggen blijven regelmatig terugkomen, wat u ook probeert. De ventilator aanzetten of een citronellakaars of muggenlamp met blauw uv-licht laten branden is vaak niet genoeg. Om ervoor te zorgen dat u tijdens de warmere maanden geen last heeft van het gezoem van muggen en de daarbij horende muggenbeten, is het belangrijk om deze te laten bestrijden. Zo heeft u geen last meer van al deze ongemakken!

 

Hoe gebeurt de bestrijding van muggen?

Onze specialist behandelt uw ruimtes en muren met een middel waar de meeste muggen en andere insecten, zoals lastige vliegen, van sterven wanneer ze het aanraken. Daarnaast planten deze insecten zich voort bij stilstaand water, zoals in een verstopte dakgoot, in liftkokers of kruipkelders. Sluit daarom stilstaand water af met goed sluitende deksels of neem het gewoon weg. Indien nodig kunnen we een film aanbrengen op het water die ervoor zorgt dat de larven verstikken en u veel minder muggen in uw omgeving zult opmerken. Wilt u ons meteen inschakelen voor een van onze andere services? Wij staan onder andere ook klaar om knaagdieren te bestrijden. Of misschien wilt u preventief wespen bestrijden? Wij brengen dit en nog veel meer tot een goed einde.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Laat ons muggen verdelgen

Heeft u interesse in onze doeltreffende service voor het bestrijden van muggen? Of heeft u specifieke vragen over muggen verjagen? Neem dan gerust contact op met onze ongediertebestrijder. U kunt dan ook meteen een afspraak maken en u krijgt een antwoord op al uw vragen over die vervelende muggenplaag. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een effectieve muggenbestrijding, zodat ze u niet meer steken!

Bestrijden van muggen
Bug Crushers