Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Vliegen bestrijden

Home » Vliegen bestrijden

Vliegen op zelfstandige basis bestrijden lijkt een onbegonnen strijd. Bug Crushers uit Gent is daarom uw partner in deze strijd tegen de vliegen. Wij verjagen vliegen zowel binnen als buiten en zorgen ervoor dat u van een vliegvrije omgeving geniet. Deze vervelende en ongewenste bezoekers verstoren vaak de rust door rond uw hoofd te zoemen of continu op uw lichaam te landen. Bovendien laten ze ook uitwerpselen en eitjes achter. Met onze hulp hoeft u hier niet meer naar om te kijken. Vliegen vangen en buiten verjagen is namelijk een van onze specialiteiten.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Kamervlieg bestrijden

Dé ongediertespecialist in Gent

Vliegen bestrijden op een doeltreffende manier

Om zowel binnen als buiten vliegen te verjagen, is het belangrijk om te kijken naar de seizoenen. Deze diertjes zijn namelijk het actiefst tijdens het warmere deel van het jaar. Vliegen verspreiden veel bacteriën, omdat ze vaak op rottend voedsel zitten en vervolgens op uw bord of handen terechtkomen. Het bestrijden van vliegen is daarom zeker geen overdreven actie. Een vliegenmepper, vliegenval of vliegenlampen zijn vaak niet voldoende om u van deze vliegende insecten te ontdoen. Daarom maakt u het best een afspraak met een van onze specialisten om deze insecten te bestrijden tijdens het vliegenseizoen. We kunnen namelijk uw ruimtes en muren behandelen met een langwerkend en doeltreffend bestrijdingsproduct, zodat u geen last meer heeft van vervelende vliegen. Komt u daarna toch nog een nieuwe vliegenplaag tegen in uw huis of tuin? Dan zetten wij onze professionele bestrijding graag opnieuw voor u in en komen we de vliegen bestrijden.

 

Onze verschillende bestrijdingsmogelijkheden voor vliegende insecten

Vliegen zijn zeer lastige beestjes, maar ze zijn lang niet het enige vliegende ongedierte waarmee u te maken kan hebben in uw buiten- of binnenomgeving. Onze diensten gaan daarom veel verder dan alleen de bestrijding van vliegen. Ook voor lastige muggen kan u ons inschakelen. Tevens klopt u met een gerust hart bij ons aan om bijvoorbeeld wespen te verdelgen. Geen enkele vlieg of ander insect zal u nog lastigvallen dankzij onze bestrijdingsdiensten. Wij verjagen zonder problemen alle vliegen buiten én binnen.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Schakel ons bedrijf in voor het verjagen van vliegen

Wilt u ons gespecialiseerde team inschakelen om vliegen te bestrijden in uw bedrijf of woning? Dan maakt u een goede keuze! Maak vandaag nog een afspraak en wij bekijken snel hoe we op een effectieve wijze uw vliegen binnen en buiten kunnen verjagen. Op onze expertise en uitstekende service kunt u rekenen, ongeacht waarvoor u onze ongediertebestrijders uit Gent inschakelt.

bromvlieg bestrijden
Bug Crushers