Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Overlast van duiven

Home » Overlast duiven

Wanneer u overlast ondervindt door duiven, onderneemt u het best zo snel mogelijk actie. Hoewel u zelf al enkele maatregelen kunt toepassen, zoals duivenpinnen plaatsen, is het best om dit over te laten aan professionals. Dan bent u zeker dat de duiven niet terugkomen. Bug Crushers in Gent heeft de juiste middelen om de duiven te bestrijden. Zo wordt u niet langer lastig gevallen door de duivenplaag.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Wesp foto

Overlast door duiven tegengaan is zeer belangrijk

Deze veelvoorkomende vogels vertoeven vaak in steden, maar zorgen ook elders voor heel wat overlast. Soms is er echter ook plotseling een toename van duiven in velden. Als u ze dan niet laat bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders, kunnen de duiven niet alleen voor overlast zorgen, maar zelfs gewassen vernietigen. Ook op de gezondheid van mensen kunnen ze een invloed hebben. Het zijn immers verspreiders van allerlei ziekten. U kiest er daarom het best voor om het probleem aan te pakken vanaf het begin door onze preventieve ongediertebestrijding in te schakelen. Wij komen dan langs om de duiven te bestrijden en u van deze overlast te ontdoen. Dit is immers van het grootste belang voor mens en milieu!

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Altijd een passende oplossing

Schakel ons in voor een van onze vele diensten

Heeft u eerder overlast van een andere plaag dan duiven? Bekijk dan zeker onze vele diensten. Daar ontdekt u onder andere onze muizenbestrijding. Dankzij onze vele jaren ervaring in het bestrijden van duiven en ander ongedierte, hebben we immers de nodige kennis om dit op een veilige wijze aan te pakken. Om ons in te schakelen, belt u ons via het nummer 0800 16 016.

Wespen verdelgen
Bug Crushers