Offerte aanvragen 0800 16 016

Bug Crushers – Voor particulier en bedrijven

Logistiek & warehousing

Home » Sectoren » Logistiek & warehousing

Of het nu gaat om een keutel, haar of nestmateriaal, bewijs van knaagdieractiviteit op uw producten kan leiden tot afwijzing van de goederen door de eindklant, zelfs als het product afzonderlijk is verzegeld en verpakt.

Logistieke en opslagbedrijven zijn kwetsbaar voor een reeks plagen. Distributiecentra fungeren als knooppunten voor de overdracht van plaagdieren. De grote hoeveelheden verkeer van over de hele wereld en de open magazijnen bieden ongedierte gemakkelijk toegang. Hierdoor zijn magazijnen en opslagruimten het perfecte doelwit voor ongedierte zoals ratten, muizen, vogels, motten en vliegende insecten.

Misschien ziet u nu nog geen plaagdieren, maar naarmate de seizoenen veranderen, verandert ook het gedrag van plaagdieren. Daarom moet u het hele jaar door preventieve maatregelen nemen om de toevloed van plaagdieren te beperken en u ervan bewust zijn dat problemen in uw toeleveringsketen net zo goed u kunnen treffen.

usp icoon

Ongediertebestrijding op maat

usp icoon

Preventie & effectief bestrijden

usp icoon

Online rapportage

Waarom het essentieel is?

Het bestrijden van zware plagen van ongedierte & insecten kan een kostbare aangelegenheid zijn. Wij adviseren altijd preventieve onderhoudsbezoeken en bewaking op afstand om te voorkomen dat knaagdieren voet aan de grond krijgen. Hieronder vindt u enkele redenen waarom u stappen zou moeten ondernemen om uw bedrijf te beschermen:

Reputatie – Uw klanten vertrouwen erop dat u levert en uw reputatie is van groot belang.
Schadevergoeding – Bedrijven kunnen schadevergoeding van u eisen als zij denken dat u de bron bent van een ongedierteplaag.
Besmetting – Ongedierte staat erom bekend een reeks ziekten en ziekteverwekkers te verspreiden.
Schade – De kosten van schade veroorzaakt door knaagdieren aan producten en uw bedrijfspand kunnen hoog oplopen. Wat kan leiden tot verlies van klanten.

Insecten bestrijding icoon

Insecten bestrijding

Onderneem actie alvorens het een echte plaag wordt.

Meer informatie

Knaagdieren bestrijding icoon

Knaagdieren bestrijding

Snelle en efficiënte knaagdierenbestrijding.

Meer informatie

Overige bestrijding icoon

Overige bestrijding

Voor elke plaag een specifieke oplossing.

Meer informatie

Professionele ontsmetting en reiniging icoon

Professionele ontsmetting en reiniging

Dankzij onze ervaring kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Meer informatie

Hoe ongedierte onder controle te houden?

Wij adviseren altijd een ongediertebestrijder in te schakelen die uw terrein onderzoekt op tekenen van ongedierte. Hier zijn onze beste tips om ongedierte weg te houden:

  • Ruim gemorst voedsel snel op en gebruik een geschikt ontsmettingsmiddel als het een vloeistof is.
  • Houd alle toegangspunten, inclusief laadperrons en zijdeuren, zoveel mogelijk gesloten om de toegang voor knaagdieren te blokkeren.
  • Zorg er altijd voor dat stof en afval rond de basis van rekken wordt opgeruimd, aangezien dit goed nestmateriaal voor ratten en muizen kan zijn.
  • Stilstaand water is een broedplaats voor vliegende insecten, zorg ervoor dat lekken worden verholpen en verwijder oude emmers met water.
  • Vraag uw ongediertebestrijder naar vliegengaasdeuren, duivengaas en algemene ongediertebestrijding die allemaal helpen om ongedierte buiten te houden.
  • Inspecteer nieuwe zendingen op tekenen van ongedierte, zoals: haren, uitwerpselen en aangevreten papier en andere droge materialen die gebruikt kunnen zijn om te nestelen. Zorg ervoor dat uw personeel ook weet hoe ongedierteplagen eruit zien.
  • Roteer de voorraden en materialen die worden opgeslagen. Maak van de gelegenheid gebruik om achter producten te kijken die tegen muren zijn opgeslagen. Denk eraan dat ongedierte zich niet alleen op de grond bevindt, maar ook in de bodem van paletten.
wesp foto invert
Bug Crushers